Du visar ett evenemang som passerat. Letar du efter vårt senaste evenemang MiniGate ?

Nyheter

Förändringar i Quake Champions!

Hej allihopa!

På grund av lågt deltagarantal så kommer vi istället köra en Super-final i Quake Champions! Två lag emot varandra i en Bo5! Denna matchen kommer att visas i B-hallen och på twitch.tv runt klockan 18:00! Lagen är Love Love Love vs GOSU. Det kommer att bli en fet match som ni ej får missa!
LB · för över 6 år sedan

Som vanligt är alkohol, droger och jordnötter helt förbjudet.Vi som arrangerar SummerGate tar stark ställning emot alkohol och droger. Detta betyder att evenemanget är helt alkohol- och drogfritt. Det betyder att ingen alkohol och inga droger får medtas på eventet. Man kommer heller inte in på eventet om man är påverkad av någon form av substans.

Det kommer även finnas flera personer i lokalerna under eventet som är dödligt allergiska mot jordnötter. Då jordnötsallergi är luftburet så betyder det att inga jordnötter får tas med in på eventet.

Tack för visad förståelse.
MPV · för över 6 år sedan
Grasshopper
Vart följer jag resultaten för CSgo? för över 6 år sedan

CS:GO-anmälan på SummerGate18

Vänner, kamrater och kära LANare!

För CS:GO turneringen kommer vi att köra challengermode även detta event! Det betyder att ni även på deras sida behöver gå in och skapa ett lag. Mer info finns på event sidan för CS:GO!

Se nu till att panga bra HS och pusha lång för nu är det nära!

https://lan.bignetwork.se/?event=sg18&controller=happening&action=show&id=322
ErHuZ · för över 6 år sedan

Karta över eventet

Wirde · för över 6 år sedan
Tuffy
Gillade att sovsalen var i samma byggnad som allting, mycket smidigare. för över 6 år sedan

YLDR - grymma esportskläder!Under sommarens LAN-party ställer YLDR ut i vår EXPO!

YLDR e-sportswear är ett nytt klädvarumärke som gör sitt första framträdande offentligt på Summergate 2018. YLDR vill hjälpa gamers och e-sportare att på ett enkelt sätt skapa sina unika kläder enkelt via webben. De kommer ge er besökare unika erbjudanden under Summergate och kommer även anordna tävlingar med grymma priser!

Alla våra crewkläder på Summergate 18 är unikt framtaga av YLDR!
Wirde · för över 6 år sedan

Välkommen

Hej!

Vi i Big Network välkomnar er till vårt event SummerGate 18!
Vi vill bara ge er lite sista information innan ni kommer till eventet.

Insläpp:
För att få komma in på detta fantastiska event så behöver ni er entrékod, denna får ni genom att låsa er biljett på sidan.
Detta är JÄTTEVIKTIGT att ni har med, antigen i utskrivet format eller i digitalt format (i telefonen).

Tider:
VIP Platser: Torsdagen 2/8 kl 10:00
LAN Platser: Torsdagen 2/8 kl 11:00

Crew sliter just i arenan för att ge ett fantastiskt sommar-event.
Ser fram emot att se er alla på LAN!
TinTin · för över 6 år sedan

Sovsal & eSportshallenHej, på grund av det extremt fina vädret denna sommaren har biljettförsäljningen gått ganska trögt.
På grund av detta har vi valt att stänga eSports-hallen och istället flytta in de platserna till A-hallen för att ge en bättre upplevelse för alla på eventet.
Detta gör också att vi har möjlighet att ha sovsalen där eSportshallen låg.

eSpotsscenen kommer fortfarande att vara kvar och alla finaler och semifinaler kommer att spelas på eSportsscenen.

Vi tror att detta kommer bli bättre för alla involverade och hoppas ni är lika hypade som vi på ett riktigt grymt event!
Vi har nu under dagen kommit till arenan och börjat rigga, detta kommer bli awesome!

LAN-HYPE!
Wirde · för över 6 år sedan

Xtrfy huvudsponsor för CS:GO!I sommar är det dags för LANparty i Partille Arena och vi kommer då arrangera en turnering i CS:GO, vi är därför glada att åter kunna presentera att Xtrfy kommer sponsra denna turneringen med fina priser till ett värde av 18000kr!

Xtrfy är ett svenskt varumärke som specialiserar sig på gamingtillbehör.
Xtrfy brinner för eSports och jobbar med NiP för att testa och utvärdera sina produkter för att skapa de bästa möjliga produkterna för alla gamers.
Wirde · för över 6 år sedan

MSI kommer med sitt världsledande gaming märke
På sommarens LAN kommer det för första gången arrangeras PUBG-turnering på SummerGate. Vi tycker det är roligt att kunna arrangera vår första battle royal turnering någonsin och är väldigt glada att MSI Gaming kommer sponsra vår PUBG-turnering.

MSI är ett världsledande gaming märke och har dedikerat otaliga timmar för att skapa gaming utrustning i världsklass

“All gamers will enjoy breathtaking gaming experiences and be armed with dominant weapons that pave their way to victory.” med MSI Gaming.
Wirde · för över 6 år sedan

NOBE Aloe veraNär man gamear behöver men energi, när det är varmt behöver man dricka. Vad är då bättre än att kunna ta en törstsläckande dryck som ger dig energi? Vi är stolta att presentera att NOBE aloe vera kommer sponsra våran kommande LAN party.
NOBE aloe vera är en god och spännande törstsläckare från hjärtat av Sydkorea. Den innehåller endast naturliga smakämnen och består till 50% av goda bitar från aloe vera-växten.

Vi kommer ge ut NOBE som pris i våra turneringar samt sälja det till reducerat pris i våran kiosk under eventet. med NOBE aloe vera.
Wirde · för över 6 år sedan

LO kommer och berättar om arbetsrätt för unga!Under SummerGate18 kommer du kunna träffa våran partner LO-distriktet i Västsverige som kommer finnas i vårt Expo område. LO erbjuder på plats information om vad som gäller när det är dags att få sitt första jobb. med LO-distriktet i Västsverige.
Wirde · för över 6 år sedan

Kappa eSportBar


För andra gången är vi glada att kunna meddela att Kappa Bar är sponsor till vårt kommande LAN-party SummerGate18. Kappa Bar sponsrar oss med två presentkort som kommer delas ut i våran Hearthstone turnering, detta till ett värde av 1300kr!

Kappa Bar började som en eSportBar i Göteborg. Efter succén i Göteborg har dem öppnat ännu en Kappa Bar i Stockholm och en tredje i Jönköping. Där människor möts, äter tillsammans och spelar i en mysig miljö.
Wirde · för över 6 år sedan

Sverok VästVi från BiG Network är glada att åter kunna presentera att Sverok Väst är samarbetspartner med oss för vårt kommande LAN Party SummerGate18. Sverok Väst är ett distrikt inom Sverok – Spelhobbyförbundet som samlar över 1300 spelföreningar runtom i Sverige. Sverok arbetar för att främja och tillgängliggöra spelhobbyn för så många som möjligt bland annat genom att erbjuda stöd och utbildningar till föreningar. med Sverok Väst.
Wirde · för över 6 år sedan

ABF med ArkadmaskinerDu har väl inte missat att ABF kommer till LANet SummerGate18? För tredje gången i rad har vi samarbete med ABF Sydvästra Götaland och de kommer bland annat ställa ut hemmagjorda spelkontroller som tillverkats i studiecirklar. Här kan du spela de gamla klassikerna allt ifrån Space Invaders och Pac Man till Mortal Combat.

ABF (Arbetarnas Bildningsförbund) i Sydvästra Götaland är verksam i dessa kommuner; Ale, Kungälv, Lerum, Mölndal, Orust, Partille, Stenungsund, Tjörn, Öckerö. Vi stärker folkrörelsen med folkbildning och hjälper föreningar och kamratgrupper med studiecirklar och kulturarrangemang. med ABF Sydvästra Götaland.
Wirde · för över 6 år sedan

Quake ChampionsHej alla glada LANare!

Vi kan presentera nu att vi kommer att köra en Quake Champions turnering på Summergate18! HYPE! Quake Champions tar vidare arena shooters andan in i modern tid!

Formatet kommer att vara 2v2, Bo3. Priset just nu är ett presentkort på 1000kr för vadera vinnare och mer tillkommer!

Se till att köpa biljett och att föranmäla ditt lag idag!
LB · för över 6 år sedan

Streamer - peg88

SummerGate 18 presenterar peg88 en talang fylld streamer som kommer på vårt event.Så här beskriver han sig själv:
"Peg88 en glad snubbe ifrån trollhättan som streamar dagligen på twitch, försöker alltid vara postiv och bjuda mina tittare på en skön session!
spelar just nu mycket fortnite samt realm royale som nog är mina favoritspel just nu " inge pro" men gör mitt bästa men även hots och ow. Japp kör det som faller mig i smaken, väldigt varierat med andra ord titta gärna in och bli en del av det skönaste gänget!"

Missa inte chansen att träffa peg88 på sommarens LAN-party!
Wirde · för över 6 år sedan

Streamer - FitnessWiberg

Vi är stolta att presentera våran fjärde streamer till sommarens LAN-Party FitnessWiberg."Namnet är wiberg men ni känner igen mig som fitnesswiberg. Jag spelar mestadels csgo på en medelmåttig nivå och jag kommenterar csgo som hobby. Ibland på streamen så mixar vi saker och kör olika andra spel inom kategorier som campaign och Battle Royal spel. Jag älskar att starta streamen varje dag och kör gärna med er tittare då jag älskar all support ni ger mig ."

Ta chansen att komma och träffa FitnessWiberg och var med och LANa på SummerGate!
Wirde · för över 6 år sedan
TryJumping
I love u fitness wiberg!! Ser så mycket fram emot att träffa dig på lanet! Får inte glömma att ta med autograf-papper :P för över 6 år sedan

Streamer - Erotiica

Sommarens LAN-party SummerGate 18 presenterar stolt vår 3:e streamer som du kan träffa på vårt event!
Så här presenterar Erotiica sig själv:"En galen höggravid brud som älskar att spela och gaming har varit en stor del utav hennes liv! Främst spelar hon mest just nu Overwatch, Fortnite lite Survival spel men ser sig själv som en varietystreamer."
Antal följare på twitch: 3095

Vill du träffa Erotiica live? Skaffa din biljett idag!
Wirde · för över 6 år sedan

Streamer - ItsArde

Sommarens LAN-party presenterar vår andra streamer som kommer till eventet: itsArde!
Här kommer ett personligt medelande ifrån honom:"20 y/o gamer from Sweden. Love to meet new people and make people laugh. Parents originally from Iran, but i'm born in Sweden. I often stream Fortnite. Follow and enjoy."

Vill du träffa honom live? Boka din biljett idag på: www.summergate.se
Wirde · för över 6 år sedan

Streamer - Rebylicious

På SummerGate 18 kommer det många olika streamers!
Vi har nöjet att pressentera den första streamern och här kommer ett meddelande ifrån henne:"Hej på er alla gamers!
En del av er känner säkert igen mig sen förra eventet men för er som inte gör så är det jag som är Rebecca eller ’Rebylicious’ som jag heter på Twitch. Jag har haft partnership med Twitch i ca 4 år och fått dela erfarenheter med bland annat cs legenderna Scream, Sean Gares och Pasha mm. Jag streamar för det mesta CS:GO men kan hända att jag ibland hoppar över till Guild Wars 2, Overwatch, Fortnite eller Pubg. Hur som helst, jag hoppas att vi ses på Summergate 2018, ha det bäst!"
Wirde · för över 6 år sedan

Kreativt ska det vara!Är du en skapare?
Gillar du att göra filmer, memes eller varför inte lite Fanart?
På sommarens LAN-party SummerGate18 arrangerar BiG Network tävlingar inom kreativt skapande.

Vi kommer köra tre kategorier:
- Fanart
- Wild
- Meme

Det är klart du ska va med och tävla! Prispotten är i år 6000kr!
Wirde · för över 6 år sedan
TryJumping
Hur röstas vinnarna fram? för över 6 år sedan
TryJumping
Var kan man se alla bidrag som skickades in? för över 6 år sedan

“Asså man ska ha sköj!“

- citat från 1999, det sammanfattar Activity!Gillar du också att ha roligt? Då hoppas vi att du kommer till SummerGate18 där vi kommer ha mängder av roliga (och i vissa fall konstiga) aktiviteter på scenen. Vi hoppas att just du är med på våra klassiska BiG Network-tävlingar i t.ex Cola Häv, fildelning eller varför inte IRL mariokart. Vinnarna kommer som vanligt att kamma hem finfina priser!

Gillar du att ha sköj?
Wirde · för över 6 år sedan

Hearthstone with Inet!Sätt dig i stolen och dra din hand för nu kör vi!
BiG Network arrangerar under SummerGate 18 Hearthstone turnering.
Oavsett om du kör Face Hunter, Control Priest eller lite old fashioned Handlock vill vi att just du är med och tävlar!
Vinnaren kommer få en Gamingstol från våran sponsor Inet samt presentkort till ett värde av 1000kr!

Vad väntar du på? Köp din biljett idag!

Du kan läsa mer om regler om turneringen
här.
LB · för över 6 år sedan
TryJumping
Kommer detta vara en fireside gathering? för över 6 år sedan
TryJumping
Om det inte redan är det skulle nog många tycka det var kul om ni skapade en! för över 6 år sedan
LB
Hej! Det skall nog gå att lösa en fireside gathering :) för över 6 år sedan

PUBG with MSI!
PUBG with MSI!

Ta tag i din kompis och släng er ut över Erangel, sista laget levande är vinnare!
Vi vill att just du tar chansen och tävlar och kanske till och med vinner BiG Networks första PUBG turnering! Hur du och din kompis skillsen som krävs för att kamma hem förstapriset? I så fall kommer ni vinna var sin Bundle som innehåller musmatta, gaming mus, gaming headset och ryggsäck från våran PUBG Sponsor MSI. Utöver detta kommer varje vinnare få ett presentkort på 1000 kr!

Vad väntar du på? Köp din biljett redan idag:
Köp biljett


Du kan läsa mer om regler och föranmäla ditt lag här:


(Om du inte har ett lag skall vi göra vårt bästa för att matcha dig med en annan LANare under eventet så du kan vara med i turneringen!)
LB · för över 6 år sedan

CS:GO with XtrfySssschhhh… JAG HÖR FOTSTEG! Ta dig in i spelet som definierade FPS spel,
under SummerGate kommer BiG Network arrangera en Counter Strike Global Offensive turnering!
Köp din AWP, campa mid och ta dig och dina fyra lagkamrater till VINST!
Vi hoppas att ditt lag kommer och visar upp era skills!
Vi hoppas att ni kommer och att tar chansen att vinna varsitt kit med Tangentbord, Mus och Musmatta från våran sponsor Xtrfy!
Utöver detta kommer vinnare även få varsitt presentkort på 1000kr!

Vad väntar du på köp din biljett idag!
köp din biljett idag
Läs mer om turneringen här
charanox · för över 6 år sedan

ÄNTLIGEN!!!!

Hejsan alla glada LANare,
BiG Network är tillbaka igen!
För tredje gången är vi i Arenan och arrangerar Partilles Bästa LAN SummerGate18!

Med alla arrangörers och LANares hjälp blev WinterGate en succé och nu till sommaren kommer vi växa ännu mer! Vi har nu 500 dator platser och vi kör en extra dag! 4 dagar med episkt LANande vad mer kan man önska?

Det kommer som vanlig bjudas på mycket roliga aktiviteter på scenen framförda av våran Activity grupp, Kreativ arrangerar tävlingar i kreativt skapande och våra E-sports turneringar får man ju inte glömma!

Denna gången kör vi samma biljetter i A och B-Hallen så du som LANare kan sitta med dina kompisar utan krångel :slightly_smiling_face:

Vi kommer släppa mycket deltaljer om turningar och tävlingar inom kort så håll ögonen öppna.

/ BiG Network.
charanox · för över 6 år sedan
phzy
(y) för över 6 år sedan