Du visar ett evenemang som passerat. Letar du efter vårt senaste evenemang MiniGate ?

Köpvillkor

Allmänt

Observera att du måste ha målsmans tillstånd för att handla från BiG Network om du är under 18 år. Alla biljetter förblir BiG Networks egendom till dess fulla betalning kommit föreningen tillhanda. BiG Network förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Om du handlar med annan persons personuppgifter, utan dennes medgivande, och detta innebär ekonomisk eller annan skada för BiG Network, kommer detta att polisanmälas.

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Priser

Priserna anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 0% moms (då vi är en ideell förening). BiG Network reserverar sig för eventuella fel, exempelvis prisuppgifter, kampanjer, rabattkoder eller produktuppgifter.

Betalningsalternativ

Vi använder oss av Swish. Kontakta Swish om ni har frågor om deras köpvillkor.

Vad kostar frakten?

Inget! Vi säljer inga produkter som behöver fraktas.

När får jag mina köpta biljetter?

Så fort din beställning registrerats hos banken och banken kontaktat vårt system med information om att din betalning gått igenom så finns biljetterna på ditt konto för användning.

Sortimentförändringar

BiG Network reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor i sortimentet. BiG Network reserverar sig för eventuella tryckfel i texter på denna webbsida. Vi ger heller ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. BiG Network förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

Ångerrätt / Reklamation

Betalda biljetter återköpes ej. Sjukdom eller annan oförutsedd händelse ger inte rätt till återbetalning.

Vad gör jag med min biljett om jag inte kan komma?

Du kan ge bort din biljett till en kompis genom hemsidan här.

Inställt evenemang

Om vi ställer in eventet av anledning som inte klassas som force majeure så återbetalas alla biljetter som inköpts till det specifika eventet som bilivt inställt.

Force majeure

Vid force majeure så som t.ex. att lokalen brinner ner, sabotage eller naturkatastrofer kan vi komma att ställa in evenemanget, i så fall återbetalas inga biljetter.