Du visar ett evenemang som passerat. Letar du efter vårt senaste evenemang MiniGate ?

Så vi längtat!

NU är äntligen WinterGate20 här!

Eller ja inte riktigt ännu, det är fortfarande några månader kvar. MEN HYPEN ÄR HÄR!!!

WinterGate20 kommer innehålla allt det bästa som ni är vana vid på våra event. Om det är första gången du besöker ett Gate-LAN eller om du vill bli påmind om allt awesome som händer på våra event så kan du läsa vidare, annars så ses vi på LAN!

På WinterGate20 kan du, utöver att gamea dygnet runt i hela fyra dagar, tävla i grymma tävlingar! Till exempel kan du delta i våra e-sportsturneringar, showcasea din kreativitet genom att skapa bidrag till Kreativ-tävlingarna eller så kan du flamsa runt på scen under aktiviteter som Cola-häv och fildelning. Det finns mängder med roliga saker att göra på WinterGate20!

Blir du sugen på en paus från spelandet och tävlandet hittar du vårt Expo-område i entrén. Där hänger alla våra härliga utställare, så varför inte lira lite flipper hos ABF eller chilla vid kiosken?

WinterGate20 är vinterns stora LAN-party och det är under 13-16 februari 2020, alltså under Göteborgsregionens sportlov v. 7. Det blir fyra dagar riktigt gött häng i Partille Arena!

Hinner du inte med att köpa biljetter i första omgången så kommer det mer efter hand, fortsätt hålla på våra sociala medier samt hemsidan så du inte missar några biljettsläpp!

Vi ses på LAN!

//BiG Network
TinTin · för över 4 år sedan