Nyheter

Overwatch på WinterGate20Här har det varit tyst ett tag, men det sägs att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Nu släpper vi äntligen nästa turnering! Det var många som gissade rätt - det blir en Overwatch-turnering på WinterGate20!

Du hittar mer info om turneringen och föranmälan här på hemsidan under fliken Aktiviteter.

Håll utkik, snart kommer vi avslöja priserna ni kan vinna i tävlingarna med!
Putdownyourguns · för 1 dag sedan

CS:GO på WinterGate20IDAG ÄR DET 100 DAGAR KVAR TILL LAN! Det firar vi med att släppa den första turneringen för WinterGate20! Storfavoriten CS:GO är tillbaka! Vi kör 5v5 double elimination så se till att snacka med dina kompisar och gör er redo för CS:GO-turnering.
Putdownyourguns · för ungefär 1 månad sedan

Var med och skapa det bästa LANet!För att det ska kunna bli ett WinterGate krävs det att det finns många som vill vara med och göra det till verklighet.
Dessa fantastiska människor kallar vi i BiG Network för Crew.
De är med och drag kablarna så ni får internet, de drar ström till borden, fixar ljud och ljus shower. Tävlingar på scenen. Spelturneringar. Hjälper till i kiosken och mycket mycket mer.
Allt som allt är vi mellan 60 och 100 personer som är med och bygger det bästa LANet i mannaminne.

Vi är ett gäng gäng med LAN intresse som blivit riktigt bra kompisar genom åren och det kommer alltid in nya så fler vänner blir det. Alla kan bidra med något och vi tror att just du kan bli vår nästa kompis och med-arrangör.

Som Crew finns det många förmåner så som t.ex. gratis hemmalagad mat hela eventet. Läs mer om alla fördelar det finns att vara crew på blicrew.bignetwork.se

Längst ner på sidan kan du även skicka in en ansökan.
Ser fram emot att arrangera med DIG! ♥
Wirde · för ungefär 1 månad sedan

Var med och påverka!Var med och påverka vilka spelturneringar vi kör på WinterGate20.
Gå in och fyll i formuläret så kanske ditt favoritspel blir det vi kör turneringar i.
Formulär länk
Wirde · för ungefär 1 månad sedan

Så vi längtat!

NU är äntligen WinterGate20 här!

Eller ja inte riktigt ännu, det är fortfarande några månader kvar. MEN HYPEN ÄR HÄR!!!

WinterGate20 kommer innehålla allt det bästa som ni är vana vid på våra event. Om det är första gången du besöker ett Gate-LAN eller om du vill bli påmind om allt awesome som händer på våra event så kan du läsa vidare, annars så ses vi på LAN!

På WinterGate20 kan du, utöver att gamea dygnet runt i hela fyra dagar, tävla i grymma tävlingar! Till exempel kan du delta i våra e-sportsturneringar, showcasea din kreativitet genom att skapa bidrag till Kreativ-tävlingarna eller så kan du flamsa runt på scen under aktiviteter som Cola-häv och fildelning. Det finns mängder med roliga saker att göra på WinterGate20!

Blir du sugen på en paus från spelandet och tävlandet hittar du vårt Expo-område i entrén. Där hänger alla våra härliga utställare, så varför inte lira lite flipper hos ABF eller chilla vid kiosken?

WinterGate20 är vinterns stora LAN-party och det är under 13-16 februari 2020, alltså under Göteborgsregionens sportlov v. 7. Det blir fyra dagar riktigt gött häng i Partille Arena!

Hinner du inte med att köpa biljetter i första omgången så kommer det mer efter hand, fortsätt hålla på våra sociala medier samt hemsidan så du inte missar några biljettsläpp!

Vi ses på LAN!

//BiG Network
TinTin · för 2 månader sedan