Nyheter

MYS LAN!

LÄNK till FB EVENT!!

Allmän info:
KARTA
0kr om du är medlem i BiG Network eller kraken!

KOM en kom alla läs för mer info kolla in facebook länken.
charanox · för över 8 år sedan
klondike
Sâ, när ska vi ha en annan lan? för över 7 år sedan

Can't hug every cat

NU lider även detta underbara event mot sitt oundvikliga slut.
Vi som arrangerat har tyckt det har varit go stämning under LANet verkligen mysigt.
Allt har flytit på istort sätt som det skall. Det har varit spännande turneringar med nöjda vinnare.
Dessutom mysiga filmer i blackboxen.

Vill ni kunna påverka våra events så får
ni den möjlighet nu!
TRYCK HÄR! och svara på frågor. Vi tar emot konstruktiv kritik med glädje.

Tack alla i CREW tack alla LANare.
Vi vill även utbringa ett stort tack till GameStop som var det underbara som fick koppen med epicness att rinna över!

Hälsningar
Huvud Arrangörerna WinterGate 12
charanox · för över 8 år sedan

Snaaaart!

Nu är det inte långt kvar innan LANet börjar!

Vi kommer att börja rigga i lokalen redan klockan 8:30 idag. Det innebär att det kommer att vara möjligt för er som ännu inte har betalat era biljetter eller som vill spontanlana, att komma dit och betala era biljetter och boka plats. Senare runt 17:00 kommer vi att ta bort alla obetalda biljetter och då är det först i kvarn som gäller, om inte annat har överenskommit med Henrik eller Edwin.
Vi kan nås på 0702702011 eller 0768277747.

Vi kommer att få besök på Lördagen från Gamestop i Partille som kommer stt ha ett bås på Lanet där man kan förhandsboka och tävla mot dem och vinna exklusiva priser!

Vi vill också påminna er om att inte glömma av att kolla igenom packlistan en sista gång innan ni lämnar hemmet! Vi har en packlista liggandes under Resa+äta+sova i menyn ovan.
En sista grej innan vi ses igen, glöm inte temat, var lite extra stiliga, det är ju trots allt lan-PARTY!

xoxo Crew
onper · för över 8 år sedan

Plusgiro!

Hallåååååååå!

Nu är det exakt 3 dagar kvar innan LANet kör igång! Biljetter börjar rinna snabbt som attan just nu och inom någon dag kommer de att vara slut så passa på nu innan de är slut!

Vi vill också förtydliga att imorgon är den sista dagen att betala sin biljett med Plusgiro! Anledningen är för att det kan ta några bankdagar innan pengarna har kommit in på vårt konto och vi godkänner biljetter när vi fått in pengar för dem!

Om ni vill köpa en biljett nu är det enklast att betala med plusgiro idag eller imorgon, kontakta någon i crew på hemsidan eller att kontakta oss på WinterGate 12 eventet på facebook eller BiGNetworks sida på facebook!

Missa inte WinterGate 12!
charanox · för över 8 år sedan
Noahbc
kan inte lägga in detta på morris797 profil så lägger det här https://plus.google.com/i/HEsjYf8CaSo:j4H44UcjGsU för över 8 år sedan
Wirde
@Noahbc Eeee är du säker på att den där länken leder någonstans? Jag kommer bara till min google+ första sida... för över 8 år sedan
gunor
Vad blir de för tema på lanet ???????????????????+++++
för över 8 år sedan
onper
Temat på lanet presenterades i den första nyheten, men här kommer det igen: "lite extra stil"! Ha på dig slips eller varför inte mjukisbyxor med kavaj? för över 8 år sedan
Noahbc
@Wirde oj sry :S märkte inte det :P Men har redan vissat han det ändå. för över 8 år sedan

Träffa oss!

Helloj alla lanare!

Nu är det bara 4 dagar kvar till Lanet sätter igång och vi kan knappt vänta!

På tisdag kommer vi att befinna oss på Nils Ericsson terminalen inne i Göteborgs Centrum mellan 16:0 till 19:00 för dem som vill betala för sin biljett kontant eller som ännu inte har bokat en!
Vi vill också påminna om att plusgiro betalningsmöjligheten kommer att försvinna nu i dagarna då det tar tid för bankerna att överföra pengarna!

Så passa på att kontakta någon i crew!
Jag(Onper) kan nås på 070 270 20 11

Vi ses på tisdag eller på lanet!
onper · för över 8 år sedan

77064 +- 10

Vecka 7 sportlov, den tid då man åker skidor och tränar!
Vecka 8 är den nya tidens sportlov! Det är dags för den bästa
och mest konkurans kraftiga typen av sport! E-Sport.
Vi i CREW är sjukt peppade på att det snart är WinterGate 12 då vi för första gången på 3 år krossar hundra sträcket!
I år satsar vi dessutom mer på E-sport och priserna i dessa tävlingar har blivit mycket bättre, det i samband med våra alltid lika roliga aktiviteter på scen för in BiG Network i 2012!
Vi har också nöjet att informera att vi har en speciell gäst som vill komma till WinterGate när vi har sålt slut alla biljetter som bl.a. kommer att arrangera lite extra roliga tävlingar med väldigt fina priser!

Pepp peppa peppar som pepp!charanox · för över 8 år sedan
Wirde
77064 +- 10 är det typ antal minuter kvar tills lanet eller vad? :-D för över 8 år sedan
hasseman
Hmm. Blir det fullsatt tro. Det skall vara gbit till vip platserna. Har vi även en snabbare uppkoppling till backbone med? för över 8 år sedan
Wirde
@hasseman Det hoppas jag att det blir, mycket folk är på sportlov nu och är därför inte hemma och köper biljetter till lan, nästa vecka när alla är hemma så hoppas vi på att det ska sälja slut.
I och med att ni bara är 4 personer på en switch så är det högre hastighet till backbonen per person som är VIP.
för över 8 år sedan

GBG E-Sport Open

Nu ligger det i tiden för en ny e-sports turnering! Den största som någosin setts i Göteborg. GBG-Esport Open är en turnering i det populära och växande spelet StarCraft 2.

E-Sporten som är datorspelarnas sätt att tävla och göra karriär växer explosionsartat.

Tävlingen är uppdelad i fyra kvalturneringar. Från varje kvalturnering kommer två vinnare att utses, och de totalt åtta spelarna kommer därefter att tävla i en final på en ännu obestämd plats. Kvalen kommer äga rum på internet- och spelcaféerna VasaGaming, Gameonline , Game-Zone samt spelföreningen Spelpunkten.

Alla finalister vinner produkter till ett samlat värde av 4000 kr. I finalen tävlar spelarna om ännu större priser och titeln Göteborgs bästa StarCraft 2 spelare. Kostnaden för att delta är endast ordinarie spelpriser på det utvalda spelstället. Inga extra avgifter tillkommer!

Kvalplatser och datum:
• Vasagaming söndagen den 12 februari
• Spelpunkten lördagen den 18 februari
• Gameonline lördagen den 25 februari
• Game-Zone lördagen den 3 mars

För anmälan besök eller mer information besök www.gbgesportopen.com

Orkar ni inte gå in på deras hemsida men r intresserade? Det är lugnt de kommer till WinterGate och berättar allt igen :D

Ps. Skulle det finnas ett intresse att samla ihop ett gäng ifrån LANet och delta tillsammans?
onper · för över 8 år sedan

Bakom kulisserna

Hallå alla kära LANare!

I skrivandets stund är det bara 17 dagar, 23 timmar och 21min-ish tills WinterGate 12 slår upp portarna för er!

Har ni inte redan gjort det, skriv in under 24-26 feb att det är LAN i era kalendrar och boka/köp en biljett NOW [X]!
Missa för guds skull inte WG12 p.g.a. att biljetterna är slut när ni ska boka, för rätt som det, försvinner dem ruskigt snabbt! Ja, snabbare än vad kaffet i kannan gör på portalen!

Som vanligt kommer det att vara grymma spelturneringar och tävlingar på scenen och schemat för dessa finns att läsa under:


Just nu pågår det också lite hemlighetsmakeri inför LANet som vi tror att ni kommer att bli riktigt nöjda med. Kan ni gissa redan nu vad det kan vara =)?

Ps. Glöm inte att läsa om medlemsavgiften under F A Q!
onper · för över 8 år sedan

Nu gäller det!

Om ord endast hade kunnat beskriva vad som komma skall hade det varit gudomligt! Nu har biljetterna till WinterGate 12 släppts, årets första episka LAN-Party! Med mer bandbredd, fler platser och mer e-sports inriktat kommer BiG Networks nya Gate-LAN föras in i 2012! Vi ska under WinterGate inviga det nya gamingrummer och VIP läktaren! Men frukta ej vi kommer fortfarnde ge er den underhållning som ni endast kan få på våra LAN!

Glöm inte att va med på vårt episka LAN-TEMA! WinterGate har nu med dessa nya perks blivit lite bättre lits snyggare och lite snabbare. Därför ska LAnets tema vara "lite extra stil"! Kom med slips, kostym u name it!

(BiG Network har även infört en medlems avgift på 50kr MEN FRUKTA EJ! Dessa 50 kronor betalar ni endast en gång per år samt att ni kommer få 50 elektroniska kr att handla för i våran eminenta kiosk på det första LANet efter ni betalat medlems avgiften.)

PEPP PEPP (peppar som pepp)
onper · för över 8 år sedan
Noahbc
När betalar man medlems avgiften på 50kr?!?! för över 8 år sedan
onper
Det gör man i entren när man checkar in på lanet! Det som är gött är att man stödjer föreningen till att göra bättre LAN, samtidigt som man får tillbaka det som man sponsrar direkt i kiosken! för över 8 år sedan
v3stman
Jag vann musiktävlingen förra lanet och skulle få gratis inträde i år.
Hur fixar jag de?
för över 8 år sedan
Wirde
@v3stman du vann en Lan-biljett till WG12, om du vill ha en sådan så är det bara att boka och sen skicka ett mail till huvudarrangörerna eller ringa dem. Jag tror säkert den går att fixa så att du kan uppgradera din Lan-biljett till en VIP Biljett för mellanskillnaden om så önskas, ta dessa frågor med Charanox eller Onper är min rekommendation.

På tal om något helt annat; F*******N vad nice med WinterGate, jag var på crew-lanet i helgen och nu är jag sjuuuuukt pepp på LAN alltså!
för över 8 år sedan
charanox
@v3stman om du vill så godkänner jag din biljett nu. Kollade och du var ticket master! för över 8 år sedan
Wirde
Vill bara uppmärksamma alla om den nya coola funktionen på sidan: "händelser". Så fort någon gör en beställning eller en kommentar på ett inlägg så loggas det och dyker upp under "Senaste Händelserna" som finns i en liten ruta på sidan av sidan.
Det kommer att dyka upp fler saker som loggas allt efter som det närmar sig WG12!
Peppa nu för F***N!
för över 8 år sedan
hasseman
Grymt med den nya funktionen! för över 8 år sedan