Spel-turneringar!

På WinterGate 11 kommer vi att ha välorganiserade turneringar i de populäraste e-sporterna CS 1.6, DoTA och StarCraft 2.

Turneringarna spelas om äran att vinna samt för att ha kul!
Priser kan förekomma men utannonseras i så fall senare.

Anmälningar skall ske senast kl 21.30 på fredag då anmälningarna stänger.
(Anmälningar sker på plats under LANet genom att prata med Crew)

Vid många deltagare kommer samtliga turneringar att spelas med winner och loser bracket och vid få deltagare kommer en gruppspels variant övervägas så att alla möter alla. Hur som helst så kommer ni att få spela minst 2 matcher per turnering!

CS 1.6 regler och info.
Spelas 3 mot 3, fasta grupper. Ni kan dvs inte byta spelare mitt i turneringen.
MR 15, dvs först till 16 poäng vinner och då avslutas matchen.

StarCraft 2 regler och info.
Spelas 1 mot 1. Reglerna är simpla, ta en titt på länken. =)

DoTA regler och info.
Spelas 3 mot 3. Fasta grupper/klaner.
Mode: -CM


Vi hoppas att ni kommer ha roligt i våra turneringar och om ni har frågor eller förslag så får ni gärna kontakta oss i Crew.
rEaX · för över 9 år sedan
sQUISH
Var inte 1.6 turneringen 5on5? :O för över 9 år sedan
rEaX
Nej men om det visar sig vara väldigt stor efterfrågan på 5on5 så kan vi troligtvis ändra på det. för över 9 år sedan
sQUISH
Något jag finner lustigt är ju att ni spelar med mr16. Vanligtvis kör man ju med mr15. Vem kom på den idén? :) för över 9 år sedan
RaSpY
Kul me cs ! för över 9 år sedan
Azami
Hoppas det kommer fler än ca 10 för över 9 år sedan
MPV
Det hoppas vi, vi tror på det här! Vi ska ut på flera skolor imorgon och sätta upp affischer, stå och promota lanet och sälja biljetter (bland annat Portalen och IT-gymnasiet).

Det vore jättekul att ha ett lan-party i full action med massa folk! Hjälper ni till och promota lanet för alla ni känner?
för över 9 år sedan
rEaX
@sQUISH. MR 16 är en standard i riktiga turneringar och därför har vi valt att köra på det. Se tex r60.org för över 9 år sedan
rEaX
Vill meddela att vi överväger om att byta CS 1.6 från 3vs3 till 5vs5 men det beror helt och hållet på er, deltagarna! Vi kommer att köra det som är populärast.

Visa ert intresse genom att kommentera här.
för över 9 år sedan
Azami
@rEaX Nej nu när man har planerat allt och tatt med precis 2 vänner till turneringen 3v3 så byt ej till 5v5 det blir oreda på allt och jag personligen kan inte kommunicera med andra random personer som sitter flera bord ifrån mig... Håll det till 3v3

Fråga till arrangörer: Mina 2 vänner som ska komma har ej reggat sig på hemsidan men deras biljetter är under mina beställningar räknas det som en recruit ändå?
för över 9 år sedan
kennethbot
rEaX det dem menar med mr16 alltså 15 rundor som CT och 15 rundor som T vilket gör att du måste ta 16 rundor för att vinna. för över 9 år sedan
sQUISH
@rEaX Jag kan ju säga att stora turneringar inte spelar med mr16 utan med mr15. Bara för att r60 körde med det så gör inte andra stora turneringar och event det. Har själv spelat cuper och turneringar så som Dreamhack BYOC mm. och man kör med mr15 som är standard i hela världen förutom inom r60 och möjligtvis någon annan förening från något foreign country som jag inte har hört talas om.

Kan bli lite knas med folk som byter efter 15 rundor eftersom de tror det är det så antingen får ni vara extra tydliga innan det börjar eller helt enkelt ändra för att det ska gå så smidigt som möjligt.
för över 9 år sedan
rEaX
@Martinstyle Jag förstår helt och hållet att ni nu förberett er på 3v3 men många har frågat varför vi inte kör 5v5 osv. Därför tänkte jag höra från er vad ni tycker om att byta till 5v5. Jätte bra att säger din åsikt här så att vi kan ta hänsyn till den.

@kennethbot och sQUISH Det stämmer bra det ni säger. Själv har jag varit borta från CS scenen ett bra tag så man glömmer bort sådana grundläggande saker. Bra att ni påminner oss, det har blivit korrigerat nu. :)
för över 9 år sedan
rEaX
Tänkte också bara säga att det nu är fastställt med 3v3 för att det inte skall bli orättvist för deltagare som ställt in sig på detta. för över 9 år sedan
Azami
Fan va rätt! 3v3 skare va!! :) Har du nån aning om 1-2-3:a priser? för över 9 år sedan
sQUISH
Man tävlar om äran en så länge, vilket du hade kunnat se om du kollat lite innan du fråga. Står även att pris kan annonseras men än så länge är turneringen prislös. för över 9 år sedan
rEaX
@Martinstyle som sQUISH säger men jag kan komma med uppdaterade nyheter och det är att vi kommer att ha priser! Exakt vad det blir kan jag tyvärr inte meddela ännu. Förvänta er dock inga "stora" priser men något blir det! ;) för över 9 år sedan