Hearthstone Turnering

Pågår:

fredag 22:00 till lördag 16:00

Regler/info:

OBS: Tiderna kommer att uppdateras innan lanet börjar.

-- Regler --

Varje match kommer att vara bäst av 3 rundor vilket innebär att den som vinner 2 av de 3 rundorna vinner matchen. Du som spelat Hearthstone vet att du kan totalt ha 9 aktiva decks. Du får endast använda tre av dessa decks inför varje match och max ett deck/class (ex. 1mage/1druid/1hunter)7 match. De tre decks du väljer skall skickas in tillsammans med printscreen på deck list till Game för att förebygga fusk. Om du använder kort som inte finns i decklist eller en class som du ej skickade in blir du diskad. Som i alla turneringar är "Ghosting" förbjudet oc h att ha en "scout" som ser och berättar vilka kort dina motståndare har på handen är det också fusk. Mellan matcherna får du editera decks och välja nya till nästa match om du vill men inte i en match som ej är avslutad.

Om du vinner en match måste du använda samma lek igen i nästa match, förlorar du får du byta lek om du vill men kan även välja att använda samma igen.

Om du vill veta mer om Hearthstone besök http://eu.battle.net/hearthstone/en/ där finns mer info.

Hearthstone är freetoplay och relativt enkelt att spela så give it a shot.

Allmänt om brackets:
Brackets slumpas av Game.
Vid brackets med jämnt antal lag (d.v.s. 4, 8, 16, o.s.v.) spelas serien jämt.
Vid brackets med ojämnt antal lag (d.v.s. 3, 5, 7, o.s.v.) spelar det laget som saknar motstånd i sin runda mot den bästa förloraren från föregående runda.
Vid brackets med jämnt antal lag, där serierna inte går jämt ut (d.v.s. 6, 10, 12, o.s.v.) spelar det laget som saknar motstånd i sin runda mot den bästa förloraren från föregående runda.


I Heartstone defineras den bästa förloraren som det lag som spelade den längsta matchen. Kan inte den bästa förloraren koras enligt ovanstående lottas vinnarlaget av Game.

Allmäna regler för turneringar:
Inga fusk är tillåtna. Vid fusk diskas hela laget.
Vid oklarheter kontakta Game.
Om inget annat anges är Game admins.
Vid regeltvivelaktigheter är det admins ord som gäller.
Admins förbehåller sig rätten att ändra regler som behövs.
Om någon av lagen/spelarna uppträder osportsligt eller på annat sätt otrevligt har admin rätt att diskvalificera spelaren/lagen ur turneringen.

E-posta decklist till någon i Game.
axel.olivecrona1995@gmail.com
kevinhoog@gmail.com